Τηλ.:23740 252 55 | Email.:info@sanidasfotismos.gr


ΛΑΜΠΕΣ LEDΗ εταιρία μας, ακολουθώντας τις επιταγές της διαρκώς αναπτυσσόμενης τεχνολογίας στο χώρο του φωτισμού, καλύπτει κάθε σας ανάγκη γύρω από τους λαμπτήρες Led όλων των ειδών. Στο χώρο μας θα βρείτε: ταινίες, πάνελ, προβολείς, ράγες και PL (επαγγελματικής χρήσης) Led, εγγυημένης ποιότητας. 
Λαμπτήρες Led
Βρείτε στα καταστήματά μας μια πλήρη γκάμα από λάμπες Led για κάθε τύπο ντουί, σε 3 διαφορετικές χρωματικές θερμοκρασίες (θερμό, ψυχρό και ενδιάμεσο), καθώς και με δυνατότητα επιλογής δέσμης φωτισμού, με ανοιχτές ή κλειστές μοίρες.
PL Led
Το PL Led αποτελεί την πλέον πρακτική επιλογή για κάθε επαγγελματικό χώρο. Εξωτερικός ή χωνευτός φωτισμός, συνδυάζεται με φωτιστικό λευκής ή νίκελ απόχρωσης. Βρείτε στον εκθεσιακό μας χώρο μια πλήρη γκάμα φωτιστικών και επιλέξτε τα κατάλληλα, αναλόγως το ύψος της εγκατάστασης, τη χρήση του χώρου εργασίας, καθώς και τα σημεία που επιθυμείτε να εστιάσετε και να τονίσετε. 
Ράγες Led – Προβολείς Led
Στην εταιρία μας θα βρείτε διαθέσιμες ράγες φωτισμού Led, με δυνατότητα παράλληλης τοποθέτησης πολλαπλών ειδών φωτισμού.Επίσης, διαθέτουμε προβολείς Led σε πλήρη γκάμα χρωμάτων και Watt, κατάλληλους για εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους.
Panel Led – Ταινίες Led
Τα πάνελ από Led είναι μια ενδεδειγμένη λύση για ποιοτικό φωτισμό στο χώρο, κυρίως όταν έχουμε πολλά τετραγωνικά μέτρα. Συνδυάζονται εξαιρετικά με ταινίες Led εναλλαγής χρωμάτων ή σταθερού χρώματος.

ΕπικοινωνίαΣανιδάς, Ηλεκτρολογικό Υλικό,
1ο Κατάστημα - Καλλιθέα Χαλκιδικής: 1ο χιλ. Καλλιθέας – Κασσανδρείας,
Χαλκιδική, Τ.Κ. 63077, Τηλ.: 23740 202 02,

2ο Κατάστημα - Κασσανδρεία Χαλκιδικής: Αριστοτέλη Σταγειρίτη (έναντι Γυμνασίου),
Χαλκιδική, Τ.Κ. 63077,
Τηλ.: 23740 252 55, Fax: 23740 255 35,
Email. fsanidas@otenet.gr

© Copyright 2017 | Κατασκευή Ιστοσελίδων

Πρώτο κατάστημα


Δεύτερο κατάστημα